V&V Pumpteknik AB

Nej men hej och hallå och god morgon och välkomna till mig, er bloggkonsult! Det är många som hör av sig till mig och vill ha tips och rekommendationer, nu det senaste har ett par personer haft frågor och funderingar på det här med värmepumpar i Gnesta med omnejd. Jag ska säga det på direkten, att jag har inte själv installerat någon värmepump, däremot har min bästa kompis köpt hus och han vände sig då till ett företag som heter V&V Pumpteknik AB, så jag har pratat med honom om saken och han berättade att han var nöjd och belåten med det här företaget. Du kan alltid gå in på hemsidan om du vill veta mer om det här företaget och det som de hjälper till med när det handlar om värmepumpar i Gnesta men även på många andra orter. Min kompis berättade att han hade vänt sig till V&V Pumpteknik AB eftersom han tyckte att det är ett företag som har en stor rutin när det gäller värmepumpar i Gnesta och i hela Östra Svealand, de har nämligen borrat över 6000 värmebrunnar, sedan fick jag veta att det här företaget även kan vara behjälpliga inom andra tjänster som gäller vatten, vattenrening och brunnsborrning. Jag har funderat över om inte jag också skulle ta och installera en värmepump för det verkar vara en bra lösning och inte minst en sådan sak som påverkar uppvärmningskostnaden i positiv riktning. Så till er som hade frågor och funderingar om detta med möjligheten till att få hjälp inom värmepumpar här i Gnesta så hoppas jag att ni nu fick svar på era frågor. Ha en underbar och fantastisk dag så hörs vi snart här på bloggen igen!