Vi har lagt nya golv i lägenheten

Det är alltid spännande att se hur ett golv kan förvandla ett rum. När vi la nya golv i vår lägenhet blev det som att få ett helt nytt hem. Vi rekommenderar dock att du anlitar en golvläggare för professionella resultat. Då blir det fackmannamässiga resultat. 

Jag vet att det ser så lätt ut när man ser program på tv, gör det själv hemma på en halv dag ungefär! Men om man tänker efter så finns det ju golvläggare av en anledning och hade det varit så att vem som helst hur lätt som helst kunde lägga golv, då hade ju golvläggare varit en yrkesgrupp som inte hade behövts! Hur som helst så hade vi fula golv i lägenheten, de hade gjort sitt om man säger så och eftersom vi bor här i Haninge var det bra att vi fann hjälpen på nära håll. 

Man måste inte lägga en förmögenhet på golv, det har inte vi gjort. Ekparkett är ingenting för oss för vi har ett par hundar, och vi tänker praktiskt. Vi har köpt laminatgolv och det gör ingenting om det blir repor i efter hundarna, för golvet var som sagt inte dyrt och man måste tänka på att inte välja golv när man har hund, som inte klarar av att hunden går på golvet. Så det är bara om några år förmodligen att lägga nya golv igen och då kommer vi att anlita denne golvläggare igen. Jag vill gärna att ni ska få veta om att det här företaget finns eftersom jag vet att ni är många som planerar renoveringar, och då brukar man även kolla över golven och byta dem vid behov. Det är klart att har man en fin parkett eller ett trägolv så kan ju en golvslipning vara bättre att göra. Det var allt för mig!