Ska du flytta?

Flyttstädning är något som man kan behöva hjälp med. Det tar mycket tid och ork att städa när man ska flytta och det brukar vara det som folk klagar mest på i samband med att de ska flytta. För det är ju ingen vanlig städning, utan städning som tar mycket längre tid, för man får inte missa en enda kvadratmillimeter av bostaden och trots att man är noga är det ändå lätt hänt att man missar att torka av alla trösklar eller missar att torka under handfatet, jag det är mycket man kan missa, och vill man slippa allt besvär med flyttstädning då ska man anlita en professionell städfirma. Det gjorde jag och det var det bästa jag har gjort! 

Jag bor i Kristianstad och om du också bor här och ska flytta så vill jag tipsa dig om städfirman som jag anlitade, du kan läsa här om dem. En nära vän till mig höll på i flera dagar med flyttstädning, sedan kom fastighetsskötaren och gav bakläxa! Jag kan ju lugnt säga att hon blev besviken och hade hon bara vänt sig till en städfirma så hade detta aldrig hänt. Det var värt pengarna att att ta den här hjälpen och som privatperson så gäller ju rotavdraget också vilket gör att det inte blir så fasligt dyrt. Med det sagt ska jag inte säga någonting mera om det här med flyttstädning.

Nu går vi mot semestertider och jag undrar vad ni har för planer? Eftersom jag har flyttat så gick en del pengar till att köpa nya möbler så i år har jag inte råd att åka bort. Men här i Kristianstad med omnejd finns mycket att se och göra och ett par mil bort har vi ju havet med härliga bad. Jag vill veta era planer för sommaren, skriv och berätta!