Köket är renoverat

Hejsan, jag ska berätta om ett företag i dagens inlägg som hjälpte mig med vår köksrenovering. Det var både snickare och en målare som gjorde om köket och resultatet blev alla tiders! Här kan du läsa om dem på deras hemsida och det är en firma som passar bra för dig som bor i Partille med omnejd.  

Jag heter Elin och bor i Partille tillsammans med min sambo Måns. Vi har precis flyttat in i vårt drömhus och köket var inte som vi ville ha det. Vi kontaktade då denna firma och de kom och gjorde om köket till ett kök som passade våra drömmar! Jag är mycket nöjd med deras arbete och glad att vi inte väntade med det här. För man vill inte leva i ett hus där det är ett kök som man inte gillar stilen på eftersom man är i köket varje dag, flera gånger om dagen och man vill när man går in i köket känna att det ser fint ut och inte tvärs om att man nästan blir spyfärdig på grund av att det var så många år sedan det var renoverat. Vi fick hjälp med att riva ut hela det gamla köket med gröna luckor, sedan satte snickaren in ett helt nytt kök och när det var klart var det dags för målning av väggar och tak, och denne målare gjorde ett bra jobb. Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla mina läsare som bor i Partille och jag vet att ni är många som följer mig som är därifrån liksom jag själv. Är det någonting du undrar kring köksrenovering i allmänhet kan du kontakta dem.

I mitt nästa inlägg kommer jag prata om vad man kan göra i trädgården nu så här i maj månad. Det vill du nog läsa!