Äntligen är köket renoverat!

Vi är så glada för att vårt kök är renoverat och för att vi fick så bra hjälp. Det finns många företag som erbjuder köksrenovering och vi vände oss till ett företag i närheten av där vi bor, alltså i Huddinge och det är ett företag som visade sig vara oerhört bra, vill att ni ska veta om att det finns om ut i fall att det är så att ni överväger att renovera ert kök, men de kan även hjälpa till med andra renoveringar och det mesta inom bygg, från nytt kök och nytt badrum, till renovering av våningsplan. Jag kan med gott samvete säga att det är ett mycket bra företag som vi blev supernöjda med. De hade en snabb jobbprocess och det hela var väldigt smidigt och logistiken stod på en mycket hög plan. Och inte minst, priserna ligger på en mycket bra nivå! Jättebra jobbat och vi kommer med gott samvete att rekommendera dem vidare.

Vi valde ett kök som var lite dyrare än ett Ikea-kök, men det är upp till var och en, det är inget fel på ett billigare kök, men som regel brukar man få vad man betalar för, så när ni köper kök, kolla på garantierna. Man ska ju leva med sitt kök i många år och de flesta av oss gör det, så då kan det vara bra att lägga lite mer pengar på ett kök som håller bättre över tiden. Men igen, det är upp till var och en, det finns ingen regel för vad man ska ha för kök.

Ett annat tips är att ni tar er tid och planerar er köksrenovering noga, särskilt när det kommer till budgeteringen. Det är lätt att spendera mycket mer pengar än man tänkt sig när man börjar renovera, så det är viktigt att budgetera noga.