Jag fick hjälp med allt från bygglov till besiktning

God morgon och välkomna tillbaka till min härliga blogg. Många av er har undrat hur jag gick tillväga när jag byggde mitt alldeles egna hus och därför tänkte jag ägna det här inlägget till att berätta lite mer om det, det kommer handla en del om ett företag som varit till stor hjälp som ni sedan kan läsa mer om här om det skulle behövas.

Allt började med att jag behövde en byggkonsult i Vallentuna som kunde hjälpa mig med en rad olika saker, så som ansökan om bygglov, kostnadsberäkning och information om lagar och föreskrifter. Jag hittade företaget Orgona Byggkonsult AB som verkade trovärdigt och kunde ge min omfattande hjälp när det kom till mitt bygge av hus och därmed anlitade jag dem för arbetet. Att bygga ett hus från grunden är krävande och man behöver ha koll på massvis med saker, för att inte få dessa saker fel behövde jag hjälpen från en byggkonsult i Vallentuna. Jag fick verkligen all den hjälpen jag behövde av det här företaget då de är riktigt erfarna inom branschen och kan utföra det professionellt, jag blev hela tiden bemött på ett bra sätt av dem. De var trevliga genom hela tiden jag anlitade dem och de hjälpte mig utifrån mina behov, detta var riktigt betryggande då jag kände att jag verkligen kunde lita på att de gjorde sitt jobb rätt från början. Om du har något större byggprojekt på gång och skulle behöva en byggkonsult i Vallentuna är det här ett företag jag verkligen kan rekommendera dig att kontakta för att få professionell hjälp utifrån dina behov som resulterar riktigt bra.