Elcentraler

Elcentraler brukar även kallas för propp- eller säkringsskåp som brukar finnas i varje hem. Det är en elteknisk installation som finns, som brukar bestå av ett enormt skåp där det finns en rad olika säkringar som behövs till boendet man bor i. Vanligtvis finns detta placerat i hallen, grovköket, källaren eller i garaget. Här är det en punkt där flera elledningar brukar mötas och förgrenas till olika delas av bostaden.

Säkert med elcentral
I en elcentral brukar det sitta flera huvudsäkringar, normalt på 16-25 ampere. Även i vissa andra fall kan det förekomma ännu större säkringar i dessa elcentraler, som kan vara över 1000 ampere. Det som är så bra med en elcentral, är om det skulle vara något fel så finns en jordfelsbrytare installerad i säkringsskåpet. Även en huvudbrytare finns installerad som på ett enkelt sätt kan bryta all ström om något skulle uppstå i bostaden.

Var kan man beställa bra elcentral?
Genom att klicka på följande länk http://www.elfordel.se/ kommer man till ett företag som länge har byggt samt konstruerat elcentraler samt automatikskåp. Här läggs det mycket vikt på att göra ett gott utförande samt bra kvalité, som dessutom ser till att använda sig av marknadsledande fabrikat. Företaget innehar även ett kvalitetsäkringssystem som kommer från företagarnas FR 2000. Även montörerna är värda att skryta om, då de har en elutbildning samt lång erfarenhet, dessutom testas alla elcentraler först innan de levereras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *