Det lilla extra

MinBil är bilverkstaden som har det där lilla extra. De beskriver sig själva som Stockholms trevligaste bilverkstad och du hittar dem genom att gå in på http://www.minbil.se/. De bryr sig oerhört mycket om sina kunder och vad deras kunder tycker om dem. Därför ser de till att inte bara vara trevligast utan även att utföra det absolut bästa jobbet när det kommer till bilar. Du kan därmed känna dig trygg med att välja MinBil som din bilverkstad.

Kontroll över kostnaderna
När du vänder dig till MinBil så garanterar de dig att din bil tas hand om på ett fackmässigt rätt sätt. Du får en offert med ett uppskattat pris och du får garanti på både arbete och delar. Om de upptäcker något som är fel på bilen som ni inte diskuterat så bestämmer du själv om det ska lagas eller inte. Din bil blir sedan färdig på utlovad tid vilket gör att du har kontroll över kostnaderna.

Gratis extra tjänst
När du vänder dig till dem för service så byter de dessutom alltid dina glödlampor och dina torkarblad helt gratis. De är stolta över sitt rykte som serviceinriktat företag som dessutom är mycket kompetent och prisvärt. Du kan känna dig helt trygg när du vänder dig till MinBil i Stockholm. De kommer att se till att du blir nöjd efter att du har varit hos dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *