Att minska din vikt

De flesta svenskar är idag överviktiga eller önskar tappa några extra kilon. De kämpar oerhört med detta och finner det svårt att finna vägar att nå sina mål. Man önskar ofta att det fanns en enklare väg och något som gjorde det lite enklare att nå sin idealvikt.

Med modern forskning har man dock funnit att det finns fysiologiska skillnader mellan överviktiga ock normalviktiga, och här kommer du som överviktig att finna tröst.

Choklad – För bra för att vara sant
Ja, och i viss mån är det det. Choklad innehåller magnesium, ett ämne som håller människan och i viss mån kroppen i balans. Samma sötsak som du exempelvis kan hitta på http://slimmies.nu/ innehåller en hel del av detta ämne. Ett annat viktigt ämne för kroppen är krom. Krom innehåller ämnen som håller sötsuget i schack och kan hjälpa till med viktminskningen. Att känna sötsug är inte konstigt, men lätt att undvika.

Välj en sundare livsstil
Efter en tid med att vara utan det gamla sötsuget kommer alla att märka att det är en naturlig del av livet. Man kräver inte längre socker eller sötsaker och detta göra att en sund livsstil kan etableras. Visst kommer man alltid att kunna unna sig något gott i form av en bakelse eller godsak ibland. Så länge detta görs med måtta är det ingen fara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *