Allt börjar med råtobak

Råtobak är grunden för alla tobaksprodukter, man odlar tobaken och torkar sedan bladen för att använda i exempelvis cigaretter eller snus. Skillnaden mellan råtobaken som används för snus och den som används i cigaretter är att den som används för cigarettillverkning har genomgått en process som kallas för fermentering, vilket vanligen utesluts när man tillverkar snus.

Något som inte alla känner till är hur enkelt det är att på egen hand tillverka både snus och cigaretter med hjälp av just råtobak. Man kan välja själv på att köpa råtobak i form av hela torkade blad som man själv maler ner, eller att köpa färdigmalen råtobak. Sen smaksätter man sin tobak med hjälp av olika smakessenser för att uppnå det resultat man är ute efter. Skapandet av egna tobaksprodukter är i sig en både kreativ och underhållande sysselsättning.

En annan fördel med att själv färdigställa sitt snus eller sina cigaretter är att du undviker en rad mellanhänder på vägen. Det gör inte bara att du kan garantera att råvarorna och råtobaken som finns i slutresultatet är helt rena, och du får i slutändan också en billigare tobaksprodukt.

Att köpa sin råtobak på nätet är att föredra både om du är mån om vilket pris du betalar men också för att utbudet är så mycket större. På http://www.rokakrokagoka.se/roka/tobak/ratobak.html kan du läsa mer eller köpa hem och testa själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *